Εκδρομή Αγίου Πνεύματος στο Βελιγράδι

Το FJR Club Hellas αποφάσισε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να οργανώσει εκδρομή στο Βελιγράδι. Αναχώρηση μεσημέρι Παρασκευής 21/05/2010 από Αθήνα και επιστροφή Δευτέρα 24/05/2010 από Βελιγράδι.

 Επειδή μιλάμε για μια απόσταση 2200χλμ μέσα σε λίγες ώρες, και ο μέσος όρος ταχύτητας πρέπει να είναι μεγάλος, αποφασίστηκε να συμμετέχουν μόνο μεγάλες και γρήγορες μηχανές, με έμπειρους αναβάτες, που θα μπορούν να ακολουθήσουν σε γρήγορο ρυθμό. Ο δρόμος είναι πολύ καλός και επιτρέπει να καλύπτουμε τις αποστάσεις με μεγάλη ταχύτητα.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
-Αναχώρηση Παρασκευή 15:00 από Αθήνα και διανυκτέρευση στο Πολυκάστρο, όπου θα συναντηθούμε και με τα υπόλοιπα μέλη μας από την Βόρεια Ελλάδα.
-Σάββατο πρωί , αναχώρηση από Πολύκαστρο και άφιξη το μεσημέρι σε ξενοδοχείο στο Βελιγράδι. Περιήγηση στην πόλη, αναμνηστικά ψώνια, φωτογράφηση κτλ
-Κυριακή, συνεχίζεται η περιήγηση στην πόλη, φαγητό, βαρκάδα στο Δούναβη, κτλ
-Δευτέρα πρωί , αναχώρηση απο Βελιγράδι και άφιξη το βραδάκι στην Αθήνα, με τις αντίστοιχες στάσεις για ξεκoύραση, ανεφοδιασμό, Duty Free κτλ

 

Απαραίτητα Έγγραφα
– Διαβατήριο
– Δίπλωμα , χρήσιμο είναι να έχουμε και το Διεθνές από την ΕΛΠΑ
– Άδεια
– Ασφάλεια
– Πράσινη κάρτα ασφάλειας ( την παίρνουμε δωρεάν από την ασφαλιστική μας εταιρεία )

 

Κόστος – Έξοδα
– Βενζίνες. Ανάλογα πόσο καίει η μηχανή μας. Υπόψιν πως στα Σκόπια και στην Σερβία η βενζίνη είναι φτηνότερη σε σχέση με Ελλάδα. Η απόσταση Αθήνα – Βελιγράδι είναι 1100χλμ . Με πρόχειρους υπολογισμούς οι βενζίνες μας είναι περίπου 150 ευρώ.
– Διόδια . Τα διόδια είναι ότι ξέρουμε στην Ελλάδα και στα Σκόπια είναι σχετικά φτηνά (περίπου 6 ευρώ συνολικά ). Στην Σερβία είναι πιο ακριβά περίπου 20-25 ευρώ. Υπολογίζονται 50-60 ευρώ το πήγαινε-έλα.

 

Διαμονή
– θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση

Μαζί μας θα είναι δύο έμπειρα παιδιά που έχουν κάνει πολλές φορές τη διαδρομή, γνωρίζουν τη γλώσσα και τα μέρη και μας έχουν υποσχεθεί πως θα περάσουμε πολύ όμορφα.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό μαζί μας, ώστε να την οργανώσουμε καλύτερα.

5 σχόλια στο “Εκδρομή Αγίου Πνεύματος στο Βελιγράδι”

  1. Θα βάλουμε αρκετές φωτό και βίντεο τις επόμενες μέρες. Να οργανώσουμε το υλικό μας και θα το ανεβάσουμε. Ακόμα δεν γυρίσαμε ρε φίλε. Το μυαλό μας ακόμα ταξιδεύει.

Αφήστε μια απάντηση