Εκδρομή 10/07/2011 Μαρμάρι Νότια Έυβοια

Φίλοι και μέλη του fjr το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά και όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει,την Κυριακή 10/7/2011 η λέσχη μας θα πραγματοποιήσει μία ακόμη ολοήμερη εκδρομή.

Είπαμε αυτή την φορά να συνδυάσουμε και βουνό και θάλασσα. Τι το καλύτερο λοιπόν από μία πολύ όμορφη παραλία για να κάνουμε το μπάνιο μας και παράλληλα μία όμορφη διαδρομή σε ένα από τα ωραιότερα δάση μας.

Ξεκινάμε λοιπόν για το Μαρμάρι στην Νότια Εύβοια Ένα πολύ όμορφο χωριό με μια καταπληκτική παραλια,την παραλία του Φυγιά..Η απόσταση είναι 190 χιλιόμετρα απο την Αθήνα.

Συνάντηση 07.45 πρωϊ της Κυριακής 10/07/2011 στο γνωστό βενζινάδικο BP,αμέσως μετά τα πρώτα διόδια και αναχώρηση 08.00.Μια γρήγορη στάση στο πάρκιν λίγο πριν την Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας για να πάρουμε και τα παιδιά που έρχονται απο την Στερεά και Κεντρική Ελλάδα.Η Διαδρομή,όπως είπαμε,είναι 190 χιλιόμετρα και υπολογίζουμε με χαλαρή οδήγηση να φτάσουμε στον προορισμό μας γύρω στις 10.30.Αναχώρηση για την επιστροφή στο σπίτι ανάλογα το κέφι και την διάθεση της παρέας.

Ετοιμάστε λοιπόν τα “θηρία” ,τον εξοπλισμό σας,πάρτε και το έτερο ήμιση,ή ελάτε μόνοι σας,να χαρείτε μαζί μας αυτή την εκδρομή.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Αφήστε μια απάντηση