ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ!!

  1. ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ FJR CLUB HELLAS
  2. Το fjr club διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στις 26-27-28/5/2018.
  3. Η τοποθεσία που επιλέξαμε είναι η γραφική ΚΟΝΙΤΣΑ-ΖΑΓΩΡΟΧΩΡΙΑ.Πανέμορφα τοπία, καταπληκτικές μοτοσυκλετιστικές διαδρομές,πανύψηλα πετρόκτιστα γεφύρια,βαθιά φαράγγια μας περιμμένουν να τα επισκεφτούμε και να τα θαυμάσουμε απο κοντά.Το φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, τα γεφύρια της ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΚΛΕΙΔΩΝΙΑΣ, τα χωριά ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ,ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ,ΑΡΙΣΤΗ, ΜΙΚΡΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΚΟ,είναι μερικά απο τα μέρη που θα επισκευτούμε.Η διαμονή θα γίνει στη πόλη της ΚΟΝΙΤΣΑΣ στον ξενώνα FILOHENIA.Τιμές δωματίων μονόκλινο 30 ευρω,δίκλινο 35ευρω,τρίκλινο 50 ευρω [χωρίς πρωινό].Για κρατήσεις δωματίων θα επικοιωνούμε με τον Τέλη [6942296060] η τον Γιώργο [6937481659]. 

FJR CLUB HELLAS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 26-27-28/5/2018 Τo fjr club ανακοινώνει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε στην 3ημερη εκδρομή μας……. ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 Φτάνοντας στα Ιωάννινα ανηφορίζουμε για Κόνιτσα,κάνουμε στάση στο πανέμορφο γραφικό γεφύρι της Κλειδωνιάς,καταπράσινο τοπίο δίπλα στον ποταμό Βοιδομάτη,συνεχίζουμε και ανεβαίνουμε στο χωριό Μολυβδοσκέπαστη θαυμάζοντας ολη τη φύση στο μεγαλείο της,απο εκει πλέον πηγαίνουμε για Κόνιτσα,τακτοποίηση στον ξενώνα και μετά απο λίγη ξεκούραση επίσκεψη στο γεφύρι της Κόνιτσας,πανύψηλο, καταπληκτικό,αγέρωχο γεφύρι στέκει εκεί να το θαυμάσουμε ενώ το διασχίζει ο ποταμός Αώος…μετά τις αναμνηστκές φωτό γνωρίζουμε τη γραφική πόλη της Κόνιτσας,φαγητό και οτι προκύψει…τα γνωστά…. ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5 Μετά το πρωινό καφεδάκι μας παίρνουμε τους δρόμους και πηγαίνουμε για να θαυμάσουμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου [το οποίο είναι το βαθύτερο φαράγγι στον κόσμο]….παιρνώντας απο τα πανέμορφα χωριά Βίτσα,Μονοδένδρι, και το καταπληκτικό και μοναδικό ….πετρινο δάσος… ιδανικό για φωτό..γυρνώντας θα επισκευτούμε το πετρόκτιστο χωριό Τσεπέλοβο πίνουμε καφεδάκι και τσίπουρο στην πλατεία του.Απο εκει κατευθυνόμαστε πλέον για την Κόνιτσα.-αν δούμε οτι υπάρχει χρόνος θα επισευθούμε και άλλες τοποθεσίες-. ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5 Ξεκινώντας το πρωί θα επισκευθούμε τα χωριά Αρίστη και Πάπιγκο και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής ….. ***ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…. ***ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ..ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ …ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ Η ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ***ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ…συνάντηση στο περίπτερο Χαιδαρίου[Σκαραμαγκας] ΩΡΑ 07:30 αναχώρηση 08:00.

  1. Οι λεπομέρειες προγράμματος θα ανακοινωθούν στις αρχές ΜΑΙΟΥ. [ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡ. ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ]

Αφήστε μια απάντηση