Πρόγραμμα Πανελλήνιας συγκέντρωσης στην Αλεξανδρούπολη!!!!

Πρόγραμμα Πανελλήνιας συγκέντρωσης στην Αλεξανδρούπολη!!!!

 

Άφιξη των μελών μας στο ξενοδοχείο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου μέχρι το μεσημέρι, άμεση εξόφληση των υποχρεώσεών μας, της διαμονής και των γευμάτων του Σαββάτου, τακτοποίηση στα δωμάτια. Στις 4:00 αναχώρηση για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου «GRECOTEL Εγνατία» όπου και θα κάτσουμε μέχρι τις 19:00, στην συνέχεια ξεκούραση μέχρι τις 21:00 στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για βόλτες στην όμορφη παραλία της πόλης, φαγητό, καφέ, 11:00 – 12.30 χαλαρά ποτάκια στο μαγαζί “ΝΟΑ” που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης, και στην συνέχεια αναχώρηση για το καταπληκτικό μαγαζί (μπουζούκια) “ΠΙΚΟ” μέχρι πρωίας.

 

Σάββατο 8/9 πρωινό και χαλάρωση, στις 12:00 αναχώρηση για το τελωνείο των κήπων όλοι με τα μπλουζάκια του FJR Club για να δούμε την γέφυρα που είναι μισή ελληνική και μισή τουρκική, φωτογραφίες και αναχώρηση για την Παναγία την Κοσμοσωτήρα που είναι στης Φέρες  (είναι πάνω στο δρόμο της επιστροφής), φωτογραφίες. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το φάρο της Αλεξανδρούπολης για να κάνουμε την καθιερωμένη ομαδική φωτογράφηση – ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

 

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χαλάρωση, μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου και στις 9:00 θα συγκεντρωθούμε όλοι δίπλα στην αίθουσα του ξενοδοχείου για την δεξίωση και το καθιερωμένο γλέντι μας μέχρι πρωίας.

 

Κυριακή 9/9 πρωινό, καφεδάκι και αναχώρηση.

 

Απαραίτητο αξεσουάρ η καλή μας ΔΙΑΘΕΣΗ

 

 

Ευχαριστούμε!!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση