4ημερη Εκδρομή – Αγ. Πνεύματος στην Ηλιόλουστη Ακτή

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ
ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΒΑΡΝΑ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

 

Κάποια μέλη του FJR Club Hellas το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία, στη περιοχή της Ηλιόλουστης Ακτής.  Αν και κάποιο άλλο μέλος θα ήθελε να συμμετάσχει μπορεί να πάρει περισσότερες πληροφορίες από το Βασίλη στο τηλέφωνο = 6984615294

 

Bulgaria-Sunny-Beach

 

1η Μέρα: Παρασκευή 06-06-2014 KOMOTHNH – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ (SUNNY BEACH) 391km

Συνάντηση στην Κομοτηνή και αναχώρηση για τον νέο συνοριακό σταθμό Νυμφαίας – Μακάζα. Διασχίζοντας την καρδία της οροσειράς Ροδόπη, φθάνουμε στο Κίρτζαλι. Η τεχνική λίμνη του Κίρτζαλι είναι μία από της μεγαλύτερες την Βουλγαρία και το φράγμα ένα από τα πλέον επιβλητικά σε όλη την Ευρώπη. Συνεχίζουμε για το Χάσκοβο που μπορούμε να δούμε την μεγαλύτερη Παναγία στον κόσμο συνολικού ύψους 32,8 μέτρων. Παίρνουμε τον δρόμο για Dimitrovgrad, καθ οδών συναντάμε το μεγαλύτερο ορυχείο βωξίτη επί κουμμουνισμού της Βουλγαρίας και συνεχίζουμε για Νέσεμπαρ ή Μεσημβρία το μαργαριτάρι της Μαύρης Θάλασσας. Βόρεια της πόλης υπάρχει η Ηλιόλουστη ακτή, διάσημο θέρετρο διακοπών στην Βουλγαρία, όπου και το ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα δείπνο, βόλτα στην παραλία. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Σάββατο 07-06-2014 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΠΥΡΓΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ 140 km

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου(Pomorie) και τον Πύργο την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζοντας στις πόλεις της Μαύρης Θάλασσας φθάνουμε στην πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη(Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια, και να γευματίσουμε στις ταβέρνες της. To απόγευμα επιστροφή στο Νέσεμπαρ ( Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Κυριακή 08-06-2014 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ 260 km

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας. Μπορούμε να παρακολουθήσουμε σόου με δελφίνια στο Δελφινάριο. Επίσκεψη στο Μπαλτσίκ όπου και περιήγηση στους καταπληκτικούς κήπους και το περίπτερο της Ρουμανικής βασιλικής οικογένειας. Συνεχίζουμε για στο Αλατζά μοναστήρι και την Αλπμένα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Δευτέρα 09-06-2014 ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 459 km

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας μέσω Πύργου, Ελχοβο, Τοπόλοφγκραντ, Σβίλεγκραντ. Άφιξη στα σύνορα Ορμένιου και είσοδος στην Ελλάδα. Μέσω Ορεστιάδας, Διδυμότειχο, Σουφλί, Φέρες, Αλεξανδρούπολη άφιξη στην Κομοτηνή με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Βασίλης: 6984615294

ΤΙΜΗ: 120 € Το άτομο σε δίκλινο
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 150 €

Κατάθεση Χρημάτων

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5350-004329-278
EUROBANK: 0026.0269.92.0200987654

Όνομα Κατόχου: Καραμπατζάκη Ευαγγελία
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Τις διανυκτερεύσεις σε HOTEL KOTVA 4**** Sunny Beach.
2. Τρία πρωινά μπουφέ.
3. Τρία δείπνα μπουφέ με πλούσιο φαγητό.
4. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνη
5. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Globy Classic της MONDIAL ASSISTANCE
5. ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο.
2. Ποτά και φιλοδωρήματα.
3. Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
4. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Globy Classic της MONDIAL ASSISTANCE (13 € )

 

sb-m1

sb-m2

 

 

3 σχόλια στο “4ημερη Εκδρομή – Αγ. Πνεύματος στην Ηλιόλουστη Ακτή”

Αφήστε μια απάντηση