9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ FJR CLUB HELLAS

9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ FJR CLUB HELLAS

 

Το fjr club hellas όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την πανελλήνια συγκέντρωση των μελών του και φίλων του.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει τη φετινή μας συγκέντρωση είναι η πανέμορφη ακριτική πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 7-8-9/9/2018.

 

 Το ξενοδοχείο που θα γίνει η διαμονή μας είναι το HOTEL AFRODITI 4**** το οποίο βρίσκετε στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Πεντακάθαρη θάλασσα και η αμμουδιά της ιδανική για χαλάρωση αλλά και για παιχνίδια με το νερό. Οι τιμές δωματίων είναι για το μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο 40 ευρώ, η τιμή περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ. Ελεύθερη χρήση ομπρέλας -ξαπλώστρας στη παραλία του ξενοδοχείου.

 

Το ΣΑΒΒΑΤΌΒΡΑΔΟ 8/9/18 θα γίνει το καθιερωμένο γλέντι στο χώρο του ξενοδοχείου με … DJ… με ελληνική και ξένη μουσική. Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ το άτομο που θα περιλαμβάνει στα 10 άτομα, 6 σαλάτες επιλογής μας, 6 αλοιφές, ατομικό ψωμάκι, πλούσιο κυρίως πιάτο που θα περιλαμβάνει ρύζι με ανάμεικτα λαχανικά και σουβλάκι χοιρινό ή σουβλάκι κοτόπουλο ή κεμπάπ ή σνίτσελ χοιρινό ή μπριζόλα χοιρινή ή φιλέτο κοτόπουλο…ελεύθερη κατανάλωση κρασιού [ΑΜΠΕΛΟΥ ΤΕΧΝΗ] και αναψυκτικών COLA-SPRAIT κλπ.

Η κατανάλωση μπύρας είναι έξτρα χρέωση 2,50 ευρώ η φιάλη 500ml ΒΕΡΓΙΝΑ (η πληρωμή όσο αφορά την βραδιά αυτή θα γίνει με την άφιξη στο ξενοδοχείο).

 

Για κρατήσεις δωματίων πρέπει να επικοινωνήσετε με τους: ΤΕΛΗ 6942296060,  ΒΑΣΙΛΗ 6984615294, ΓΙΑΝΝΗ 6979009047 δηλώνοντας ημερομηνίες διαμονής και είδος δωματίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! επειδή η κατάθεση των προκαταβολών θα γίνει σε λογαριασμό του ξενοδοχείου θα πρέπει να αναγράφετε σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τις ημέρες διαμονής προς αποφυγήν λαθών.

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ALPHA BANK

GR8301 4091 9091 900200 200 2340 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

Η εξόφληση της διαμονής όπως και η βραδιά του Σαββάτου θα πρέπει να γίνει με την άφιξη σας στο ξενοδοχείο

 

Η προκαταβολή πρέπει να είναι το μισό ποσό της συνολικής κράτησης. Για ακυρώσεις δωματίων 24 ώρες πριν την άφιξη θα κρατείται το ποσό της προκαταβολής.
Όσο αφορά τις κρατήσεις δωματίων θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα ανάλογα με το πότε κατατέθηκαν τα χρήματα προκαταβολής.

Εάν υπάρξει πληρότητα δωματίων θα μας εξυπηρετήσει άλλο παραπλήσιο ξενοδοχείο με πιθανόν λίγο υψηλότερη τιμή.

 

Λόγο του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την Πανελλήνια στην Αλεξανδρούπολη  οι κρατήσεις να γίνουν ΑΜΕΣΑ από τα μέλη-φίλους μας που επιθυμούν να έρθουν για να υπάρχει μία πλήρη εικόνα των συμμετοχών.

 

Ευχαριστώ!!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση