Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 14η κατά σειρά Πανελληνία Συνάντηση των μελών και των φίλων του FJR CLUB HELLAS .H συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας ,έχοντας κατά νου βέβαια και τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε το τελευταίο καιρό .Τα μελή του club, αφού συγκεντρώθηκαν στον πολύ όμορφο χώρο του ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ PALACE ,είχαν από τη πρώτη μέρα την ευκαιρία να απολαύσουν τη πισίνα και τις πολύ όμορφες γεύσεις του εστιατόριου ,το οποίο κατά γενική ομολογία όλων των μελών, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όσων αφορά τους ευρύχωρους χώρους του και τις πλήρεις υπηρεσίες του που μας παρείχε. Η πρώτη βραδιά έκλεισε με μια ωραία επίσκεψη στα παραλιακά μαγαζιά των όμορφων Βραχναιίκων .
Η ημέρα του Σαββάτου ξεκίνησε με την πολύ όμορφη βόλτα στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου. Εκεί, μετά από συντονισμένες κινήσεις και επαφές του μέλους Χατζηδάκη Γιώργου με τους αντιδημάρχους Παντελή Καρατσωλη ,Νικο Καραπάνο ,Γιώργο Χατζή και το μέλος της μοτολέσχης Μεσολογγίου Γιώργο Ντίνια καθώς και με τη πολύτιμη βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου υπο την εποπτεία της Αστυνόμου Βούρβαχη Ελένη, το club κινήθηκε με ασφάλεια στη πόλη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του club επισκεφτήκαν το Κήπο των Ηρώων καθώς και Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου μένοντας εντυπωσιασμένοι από τις πληροφορίες που αποκόμισαν για τη σημαντική συμβολή της πόλης στον επαναστατικό αγώνα .Αφού περάσαμε μια βόλτα από τη ΤουρλΊδα η επίσκεψη μας ολοκληρώθηκε στον όμορφο πολυχώρο Ζέφυρος ,όπου εκεί τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν απολαμβάνοντας το καφέ τους .
Ύστερα από την απαραίτητη ξεκούραση και το ξέφρενο παιχνίδι στη πισίνα κατά την επιστροφή και με τη guest star συμμετοχή της Μελίνας Ασλανίδου στη φωτογράφιση, τα μέλη του club προετοίμασαν το έδαφος για τη βραδιά που θα ακολουθούσε .Το ΧΑΡΑΜΑ της Πάτρας ήταν ο χώρος που φιλοξένησε τα μέλη του club και το γλέντι που ακολούθησε ήταν πέρα από κάθε φαντασία .Όλα τα μέλη του club χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι το ξημέρωμα σε μια ανεπανάληπτη βραδιά που δεν είχε προηγούμενο.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του club που κατάφεραν να παραβρεθούν και που απέδειξαν ότι το FJR CLUB HELLAS είναι τα ίδια τα μέλη του και όχι ένα απλό club με μέλη. Κλείνοντας ευχαριστούμε το Κόλλια Χρήστο από τη Πάτρα που κατάφερε να συντονίσει και να οργανώσει αυτή τη Πανελλήνια και ας ανανεώσουμε τώρα το ραντεβού μας για την επόμενη εξόρμηση του club!

Αφήστε μια απάντηση