9 ημερώ ταξίδι στο εξωτερικό

FJR CLUB HELLAS Πέρασαν 5 χρόνια απο το τελευταίο μας ταξίδι στο εξωτερικό και ήρθε ο καιρός… [αν πάνε όλα καλά] να διοργανώσουμε 9ήμερο ταξίδι στο εξωτερικό. Τα μέρη που επιλέξαμε να πάμε είναι ………… ΙΤΑΛΙΑ [ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ – ΚΟΡΤΙΝΑ]…ΑΥΣΤΡΙΑ..ΒΑΒΑΡΙΑ] ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 11-6-2022 ΕΩΣ 19-6-2022
ΣΑΒΒΑΤΟ 11-6 Αναχώρηση απο το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό το λιμάνι της Ανκώνας. ΚΥΡΙΑΚΗ 12-6
Αποβίβαση απο το καράβι και προορισμός την περιοχή του ΤΡΕΝΤΟ [χλμ 450]περ. ΔΕΥΤΕΡΑ 13-6 Αμέσως μετα το πρωινό κατευθυνόμαστε στη περιοχή …San Leonardo In Passiria..και ορεινή διάβαση Passo del Rombo …και μέσω του Sölden θα δούμε τον παγετώνα Tiefenbachgletscher ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε ειναι 2ος ψηλότερος ασφαλτοστρωμμένος δρόμος της Ευρώπης κάπου στα 2.820 υψόμετρο.Επιστροφή προς Ötztal Bahnhof και από εκεί στο TULFES [ Innsbruck]..όπου είναι και το ξενοδοχείο, το απόγευμα βολτα στο κέντρο του Innsbruck. [200 χλμ] περ. ΤΡΙΤΗ 14-6 Μετά το πρωινό γνωρίζουμε το πανέμορφα τοπία του TIROLO,Maurach,Achenkirch, και μετά… BAVARIA… Garmisch-Partenkirchen,Oberammergau, Füssen, διαδρομές απίστευτης ομορφιάς και τα χωριά το ένα πιο όμορφο από το άλλο.Επιστροφή πάλι στο ΤIROLO και Telfs,Seefeld in Tirol …επιστροφή στο ξενοδοχείο [320χλμ]περ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15-6 Αναχώρηση αμέσωςμετάτο πρωινό…. συνεχίζοντας τις καταπληκτικές διαδρομές και πάμε ορεινό πέρασμα GERLOS και καταράκτες krimml τοπίο απαράμιλης ομορφιάς με την θέα του καταράκτη να είναι στα μάτια μας..ειναι ο ψηλότερος καταράκτης της Ευρώπης [800 μ.]ύψος σε διαφορετικά επίπεδα…καφεδάκι..μπυρίτσα..και συνεχίζουμε προς Mittersill, Kitzbühel,ξαναμπαίνουμε Βαυαρία και…Berchtesgaden….Kehlsteinhaus [αετοφωλιά]και καταπληκτική θέα την λίμνη Konigssee αναχώρηση για το ξενοδοχείο στο Bad Goisern am Hallstättersee περιοχή Hallstatt.Το απόγευμα και βραδάκι περπάτημα στο Hallstatt. Χωριό μοναδικής… απίστευτης ομορφιάς[310χλμ]περ. ΠΕΜΤΗ 16-6 Το πρωί επίσεψη σε κάτι διαφορετικό… πρόκειται για το αλατωρυχείο στο Hallstatt ενα αλατωρυχείο,προσβάσιμο στο κοινό, που υφίσταται παρακαλώ από το 6000 πΧ και το οποίο λειτουργεί ακόμη και σήμερα!Αμέσως μετά θα πάμε στην τοποθεσία 5 Fingers όπου 5 εξέδρες αιωρούνται πανω απο πλαγιά βουνού βλέποντας τις μοναδικές τοποθεσίες του Hallstatt..θεα που κόβει την ανάσα..Απο εκεί πάμε για επίσκεψη στο γραφικό Salzburg περιήγηση στην πόλη..και κατόπιν αναχώρηση για τοποθεσίες μοναδικές..λίμνες, δρόμοι φιδείσιοι ανάμεσα σε ατελείωτο πράσινο, Mondsee, St Wolfgang im Salzkammergut, Seewalchen am Attersee και επιστροφή στο ξενοδοχείο[200χλμ]περ. ΠΑΡ/ΥΗ 17-6 Αναχώρηση και πάμε στην ορεινή διάβαση Großglockner όπου θα δούμε τον παγετώνα που είναι και ο ψηλότερος της Αυστρίας….συνεχίζουμε με κατάβαση και μέσω του LIENZ θα επισκεφτούμε την CORTINA d’ AMPPEZO…και από εκεί θα περάσουμε το μικρό αλλά μοναδικό PASSO BOLDO και απο ακεί διανυκτέρευση στην PADOVA.[450 χλμ]περ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 18-6
Αναχωρούμε το πρωί και μεσω της οτοστράτας πλέον καταλήγουμε στην ΑNCONA.[340 χλμ]περ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 19-6 Aφιξη στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ αποχαιρετισμός.
ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ…ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΠΟΥ 3.300 ΧΛΜ.Θέλουμε για ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑπερίππου 450-500ευρω περίππου, για ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,430 ευρω[ζευγάρι] περίππου , και 210 ευρω αυτοί που θα είναι μόνοι και θα μοιραστούν σε δίκλινα δωμάτια. Για εισητήρια καραβιών με επιστροφή και διαμονή σε 4κλινη καμπίνα αυτοι που θα είναι μόνοι 180 ευρω. Το ζευγάρι όσοι θέλουν 2κλινη 400 ευρώ. Θαπρέπει να προστεθούν και τα έξοδα για φαγητό και μερικά αξιοθέατα. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 20-5-2022. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 20-5-2022. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 31-5-2022 . Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η……..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ [κοπές πίττας,πανελλήνιες, μηνιαίες εκδρομές] του FJR CLUB HELLAS.

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: