Έφτασε η στιγμή όπως κάθε χρόνο για το ταξίδι του FJR CLUB HELLAS στο εξωτερικό Καππαδοκία.

Έφτασε η στιγμή όπως κάθε χρόνο για το ταξίδι του FJR CLUB HELLAS στο εξωτερικό!!!!Φέτος θα ταξιδέψουμε στην Τουρκία με τελικό μάς προορισμό για την εξωτική Καππαδοκία. Ημέρα αναχώρησης 30/5 από Κατερίνη με προορισμό την πόλη Τσανακαλε της Τουρκίας, 560κμ ,για να πάρουν μπροστά τα άλογα μάς ,θα περάσουμε με καραβάκι τα στενά του Ελλησπόντου για να καταλήξουμε στην πόλη, τακτοποίηση ξενοδοχείο, φοράμε αθλητικά γνωρίζετε μερικοί και θα επισκεφτούμε το ιστορικό άλογο τής Τροίας
31/5 αναχώρηση για όμορφα παραθαλάσσια τοπία τής Μικρας Ασίας, 320κμ,με προορισμό την πόλη τής Σμύρνης όπου θα γευτούμε την νόστιμη μαγειρική τής!!
1/6 αναχώρηση πλέον για τα βάθη της ανατολής…330κμ, με προορισμό την πόλη Αφιον Καραχισαρ, πλούσια διαδρομή με πολλά ανατολίτικα αξιοθεατα.
2/6 Αναχώρηση για την μαγευτική Καππαδοκία, 440κμ,,
3/6 το πρόγραμμα είναι πλούσιο με πολλά αξιοθεατα και δραστηριότητες,,,βόλτα αερόστατο, επίσκεψη στην Ελληνική Σινασο, κοιλάδα IHLARA,
4/6 συνεχίζουμε περιήγηση,,,ΝΕΡΑΙΔΟΚΑΜΙΝΑΔΕΣ, ηλιοβασίλεμα κόκκινη κοιλάδα ,κάστρο UCHISAR, η άγνωστη υπόγεια πόλη, το μουσείο Goreme,και άλλα πολλά ,.
5/6 Αναχώρηση για Παμουκαλε,,610κμ, η περιοχή αυτή αποτελείτε από θερμές πηγές και λευκό τραβερτινη ο οποίος σχηματίζει πισίνες στις οποίες θα απολαύσουμε,,,θα επισκεφτούμε και την Αρχαία ελληνική πόλη της Ιεραπολις!!
6/6 Αναχώρηση για το Ελληνικό νησί Χίος, 350κμ , με πλούσια ελληνική βραδιά μαστίχας ,
7/6 μπάνιο στις παραλίες της Χίου και αναχώρηση το απόγευμα με καράβι για το λιμάνι του Πειραιά!!
8/6 περίπου στις 8 το πρωί φτάνουμε Πειραιά και γεμάτοι πλέον από χιλιόμετρα και εμπειρίες αναχωρούμε για την έδρα μας!
Τα ξενοδοχεία και οι τιμές θα αναρτηθούν σύντομα!!

Αφήστε μια απάντηση