Μαρόκο – 2 έως 22 Μαϊου 2013

Marocco_Spain_Photo
Καζαμπλάνκα – Μαρακές.  Για πολλούς μοτοσυκλετιστές οι προορισμοί αυτοί αποτελούν όνειρο ζωής. Αρχές Μαϊου το FJR διοργανώνει μια εικοσαήμερη εκδρομή για να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ελάτε λοιπόν μαζί μας να περιπλανηθούμε στο μακρινό Μαρόκο, με τις μυθικές πόλεις και την άγρια ομορφιά.

Ξεκινάμε  στις 2 Μαϊου από την Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας για να περάσουμε μέσω του λιμανιού της Ανγκόνα στην Ιταλία. Τα μέλη από την Βόρεια Ελλάδα που θα επιβιβαστούν από την λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα τα συναντήσουμε μέσα στο πλοίο. Γαλλία και Ισπανία στον δρόμο μας για το Γιβραλτάρ, που θα πάρουμε το πλοίο για το Μαρόκο.

Παρακάτω θα δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής με τις διανυκτερεύσεις καθώς και τον χάρτη της διαδρομής. Το κόστος της εκδρομής το έχουμε εκτιμήσει γύρω στις 3000 ευρώ για όσους πάνε μόνοι με την μηχανή τους και για τους διπλούς γύρω στις 4000 ευρώ. Στο κόστος αυτό περιλαμβάνονται τα εισιτήρια των πλοίων, οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία, οι βενζίνες και τα διόδια για την μηχανή και η διατροφή μας.
Για το ακριβές κόστος, τις λεπτομέρειες ή τυχόν απορίες που έχετε, μπορείτε να ενημερωθείτε από τον συντονιστή μας τον Νίκο, που απαντάει στο τηλ.6946143588

Επειδή η εκδρομή είναι απαιτητική, απευθύνεται μόνον σε μέλη του κλάμπ και πάντα με την έγκριση του συντονιστή μετά από συνεννόηση μαζί του. Όποιο λοιπόν μέλος  έχει την διάθεση, τις ικανότητες και μπορεί να διαθέσει τον απαραίτητο χρόνο για την εκδρομή,  θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Νίκο για να συνεννοηθούν.
Marocco_Program

χάρτης της διαδρομής

MAP

Μία απάντηση στο “Μαρόκο – 2 έως 22 Μαϊου 2013”

Αφήστε μια απάντηση